Oprydning

Kære alle medlemmer i RC-Truckteam samt gamle medlemmer og alle de kloge mennesker, som tror, at de ved, hvad der sker i RC-Truckteam!

Der er så mange, der har ondt i røven over, at vi indkalder til en lukket generalforsamling, men det er fordi, vi vil informere de betalende medlemmer først. De er nu informeret, og nu kan alle andre læse, hvorfor vi har gjort det. Jeg gider ikke høre på flere af Jeres beskyldninger!

Sidste år, da jeg blev valgt ind i bestyrelsen, var det med dét forbehold, at jeg ikke ville lave mad – jeg sidder i kørestol og bruger hænderne til at køre med. Den anden kandidat, der blev valgt ind på samme generalforsamling, ville heller ikke lave mad. Dette passede ikke nogle af dem, som i forvejen sad i bestyrelsen, og inden for kort tid trækker 2 medlemmer sig fra bestyrelsen.

Der går nogle måneder, og så trækker der sig ydermere 3 personer sig fra bestyrelsen. Da de sidste 3 personer trækker sig, beskylder de os, der er tilbage, for at tage af klubbens pengekasse. På dette tidspunkt tænker jeg selv på at trække mig fra bestyrelsen, for det var ikke det, jeg sagde ja til. Men os, der var tilbage i bestyrelsen, blev enige om, at prøve at køre foreningen videre for medlemmernes skyld.

Det regnskab, som de 3 personer stod for, blev først afleveret til den ekstra-ordinære generalforsamling, og det tog foreningens valgte revisor med hjem for at gennemgå det. (DET REGNSKAB HAR IKKE NOGET AT GØRE MED DEN BESTYRSELSE, SOM SIDDER I RCTRUCKTEAM NU).

Det regnskab skulle de selv have afleveret hos revisor, men de siger, at revisor ikke tog hans telefon, når de ringede til ham, og revisoren siger, at de ikke har prøvet at kontakte ham (hvilket de nemt burde kunne bevise med et udskrift fra deres teleselskab).

Vi får at vide af foreningens valgte revisor, at deres regnskab ikke passer, og at der er ugyldige bilag i regnskabet. Af den grund skulle de ekskluderes fra foreningen, for at den resterende bestyrelse ikke kan hænges op på de ugyldige bilag og regnskabet.

Til den første ordinære generalforsamling fortæller jeg dem, at vi vil give regnskabet til en uvildig professionel revisor, fordi de ikke stoler på den valgte revisor (som er valgt af medlemmerne). Nu er regnskabet kommet tilbage fra den statsautoriserede revisor, og han fortæller, at det var rigtigt af os, at de blev ekskluderet, fordi der er store uregelmæssigheder i regnskabet, som går flere år tilbage.

Formanden og jeg har fået af vide af den statsautoriserede revisor, at hvis vi i foreningen får besøg af SKAT, ville det roderi, som de andre har efterladt sig, kunne gå ud over den bestyrelse, der sidder nu. Da det er mit cpr-nummer, som står for foreningen, så vil jeg have orden i tingene, og så må folk selv stå til ansvar for deres handlinger.

Siden vi begyndte at rydde op i foreningen, har vi stået model til trusler om, at der er en person, der vil gøre alt for at ødelægge RC-Truckteam, hvis vi ikke gør, som de vil have.

MEN I GLEMMER LIGE EN TING – DET ER IKKE DEN NU SIDDENDE BESTYRELSE, DER HAR PISSET PÅ ALLE MEDLEMMERNE VED AT SKRIDE FRA DET HELE OG EFTERLADE ET STORT KAOS, SOM VI ANDRE MÅ RYDE OP I.

DETTE INDSLAG GÆLDER IKKE OM AT HÆNGE NOGLE UD, MEN NU GIDER JEG IKKE AT BLIVE SVINET TIL MERE, BARE FORDI VI PRØVER AT REDDE STUMPERNE, SÅ VI KAN KØRE VIDERE MED VORES HOBBY.

NU VED I HVORFOR, VI VALGTE AT SÆTTE ALLE POSTERNE PÅ VALG PÅ GENERALFORSAMLINGEN.

Venlig hilsen

Michael Lindquist Hansen
kasserer for RC-Truckteam

Om Michael Lindquist Hansen

Michael Lindquist Hansen blev valgt som foreningens kasserer i efteråret 2018 og genvalgt i foråret 2019
Dette indlæg blev udgivet i Medlemmer. Bogmærk permalinket.